Šampaną – sėkmę, šventę, gerovę – simbolizuojantį gėrimą užkąsti gardžiu kąsneliu tiesiog būtina. Mat prabangus kai kurių rūšių gėrimas visiškai neturi cukraus, yra labai sausas. Mūsų virtuvės šefai sukūrė vieno kąsnio užkandėles, puikiai derančias prie tikro šampano.
Siūlome paragauti:
- Rokforo sūrio kremo su karameliuotos kriaušės rutuliuku
- Anties kepenėlių pašteto su juoduoju šokoladu ir karamelizuotais apelsinais
- Oto su avokadų tartaru ir pomidorų džemu
- Žirnelių ir špinatų blynelių su karališkomis krevetėmis ir olandišku padažu
- Burokėlių ravioli, įdarytų ožkos sūriu, su gražgarstėmis ir karamelizuotais česnakais
- Šparagų putėsių su rūkytos lašišos kremu ir raudonaisiais ikrais
- Savojos kopūstų suktinukų su brazilišku mėsos troškiniu