Velykiniam stalui

Artėja Šv.Velykos! Mes pasirūpinsime, kad jos būtų gardžios, gausios ir tikrai šventinės…

Kepinukai
Mielinės tešlos kepinukai su kopūstais
Maži kepinukai su baravykais
Maži kepinukai su pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos kepinukai su rytietiškomis daržovėmis
Sluoksniuotos tešlos kepinukai su varške ir špinatais

Salotos
Lietuviškos salotos su šviežiais obuoliais
Šviežių daržovių salotos su fetos (ožkos pieno) sūriu ir šviežiais keptais burokėliais, paskanintais mairūnais
Lapinės salotos su krevetėmis ir braškėmis
Keptų baklažanų ir pomidorų salotos su parmezano sūrio drožlėmis bei kepintais česnakais
Cezario salotos su traškia šonine ir kepintais traškučiais
Vištienos salotos su soja, pupelių daigais ir sezamų sėklomis

Šaltieji žuvies patiekalai

Silkės “tortas” (sluoksniuota su daržovėmis )
Silkė su saldžiarūgščiu padažu
Silkė su kepintais grybais
Natūraliai kepta ungurinė vėgėlė su ciberžolėmis
Keptų karpių gabaliukai su gruzdintais svogūnais ir sezamais
Pangasijaus ir lašišos mozaika nori lapuose
Sūdytų lašišų vokeliai su avokadais ir salierų stiebeliais
Kimštos lydekaitės su žaliuoju padažu (1kg)
Kimštas karpis su krienų apelsinų padažu (1kg)
Lašišos puselė įdaryta daržovėmis, porų lapuose su kaparėlių padažu (~ 1 kg)
Mažoje temperatūroje kepta lašiša su saulėje džiovintų pomidorų pesto padažu

Šalti mėsos užkandžiai

Kimšta (be kaulų) višta su riešutais ir abrikosais ( ~1,5 kg)
Kalakuto krūtinėlė įdaryta rikotos sūriu ir pistacijų riešutais
Natūralus vištienos vyniotinis su abrikosais / džiovintais obuoliais
Pikantiškas kepenėlių paštetas su brendžiu pistacijų apvalkale
Kimšta žąsis su obuoliais / troškintais kopūstais ( 2kg)
Kiaulienos vyniotinis su šonine ir grybais / su šparagais ir paprikomis
Kiaulienos – jautienos užpiltinė (šaltiena) su naminiu krienų padažu
Keptas kumpis su medaus ir garstyčių glajumi ( galima patiekti kaip karštą patiekalą)
Keptas veršienos kumpis su pomidorų plutele ( galima patiekti kaip karštą patiekalą)

Prie kepto kumpio rekomenduojame užsisakyti:
Vyne troškinti kopūstai paskaninti juodosiomis slyvomis (patiekiami šilti)

Saldieji patiekalai

Mielinės sluoksniuotos tešlos pyragas su džiovintais vaisiais
Mielinės tešlos kepinukai su aguonomis
Spurgutės su vyšniomis
Pintas mielinis pyragas “Challah” (1vnt-0,800 kg)
Velykinis keksas su riešutais ir cukatais
Varškės pyragas su marcipanais
Morkų pyragas
Tortas jogurtinis su vaisiais
Tortas “Napoleonas”
Tortas “Karališkas” šokoladinis
Tortas baltojo šokolado su avietėmis