Šaltieji žuvies patiekalai

Silkė su kepintomis moliūgų sėklomis
Silkė su pievagrybiais
Silkės rolmopsiukai su baravykais
Silkė su baravykais
Silkė saldžiarūgščiame padaže
Silkė su marinuotais svogūnais
Silkė su kepintomis morkomis
Silkė su pomidoriuku ir grybų pagardu
Silkės pataluose / sluoksniuota daržovėmis
Tuno užkandėlė su anansų čiatniu ir saldžiuoju čili padažu
Tuno užkandėlė su obuoliais, agurkais ir juodųjų sezamų sėklomis
Tuno gabaliukai su imbierais ir vasabi majonezu
Kalmarų žiedai apsukti skrudinta šonine su alioli padažu
Kalmarų žiedai tešloje
Kalmarų žiedai su cibuleti padažu
Natūraliai kepti kalmarų žiedai su alioli ar cibuleti padažu
Keptų tilapijų gabalėliai prieskoninių žolelių ir laimų marinate
Plekšnė špinatų lapuose su žaliuoju pesto padažu
Pangasijaus ir lašišos mozaikos bokšteliai nori lapuose
Sterkų gabalėliai balto vyno ir sojos padaže
Skorpionžuvių gabaliukai balto vyno ir sojos padaže
Vilkešerio gabaliukai su burokėlių drebučiais
Vilkešeris įdarytas tigrinėmis krevetėmis ir šparagais, su daržovių tartaru ir pasifloros vaisių padažu
Jūros šukučių ir oto tartaras su citrinžolių padažu
Rūkyta lašiša su agurkų drebučiais, pankoliais ir gražgarstėmis
Gruzdintos žuvies lazdelės tešloje
Kepta sviestažuvė traškioje sezamo plutelėje
Sviestažuvių gabalėliai su raudonaisiais bei juodaisiais ikrais
Sviestažuvė su balzamikinėmis bulvytėmis
Kepta menkė tempūros tešloje su citrininiu majonezo padažu
Keptų karpių gabaliukai su gruzdintais svogūnais ir sezamais
Kimštų karpių kukulaičiai su aštriu padažu ( žydiskai )
Kimštų karpių gabaliukai su špinatais nori lapų suktinuke su krevete
Kimštų karpių gabaliukai su krienų padažu
Keptų karpių gabaliukai su krienų padažu
Kimštas karpis su krienų ir apelsinų padažu
Jūrų lydeka totoriškame padaže
Sūdytos lašišos vokelis su avokadais ir salierų stiebeliais
Degtinėje marinuota lašiša su medaus ir citrinų užpilu
Sūdyta lašiša su citrinomis ir žaliuoju sviestu
Sūdyta lašiša su bulvių salotomis ir balzaminiais svogūnais
Lašišos suktinukas su rikotos sūriu ir kepintais lazdynų riešutais
Lašišos tartaras su laimo vaisiais
Lašišinio upėtakio puselė įdaryta daržovėmis, porų lapuose su kaparėlių padažu
Marinuotos garuose keptos lašišos filė su ančiuvių padažu
Sūdyta lašiša su mėlynaisiais svogūnais, saldžiosiomis bulvėmis ir kaparėlių padažu
Lašišos suktinukas su marinuotomis daržovėmis
Kimštas jūrinis upėtakiukas su kaparėlių padažu
Lašišos ir sterko putėsiai špinatų lapuose
Rūkytas ungurys su pomidorų drebučiais ir porais
Kimšta lydekaitė su žaliuoju padažu