Karštieji žuvies patiekalai

Gruzdintas sterkas su žemės riešutais grietinėlės padaže
Sterko kepsnys su citrininiu krevečių padažu
Sterkas su bazilikais užkeptas mocarelos sūriu
Lašiša su sterkų putėsiais, keptais pankoliais ir bazilikais grietinėlės padaže
Tilapijos filė šafranų padaže
Tilapijos filė su alyvuogėmis ir saulėje džiovintais pomidorais
Islandiška menkė su bulvytėmis, špinatais, voveraitėmis bei alioli padažu
Kimštų karpių kukulaičiai
Pangasijaus filė vėžių padaže
Pangasijaus filė citrininiame padaže su kaparėliais
Pangasijaus filė jūros gėrybių padaže
Skorpionžuvės filė su pankoliais ir alyvuogėmis
Sviestažuvė su cukinijomis ir citrina
Sviestažuvė su pankoliais ir salierų stiebeliais šalavijų padaže
Keptas otas su špinatais kaparėlių padaže
Tuno filė su karamelizuotais obuoliais, keptais pankoliais ir laimo padažu