Karštieji patiekalai, kepami ant grilio

Grill daržovės ( baklažanai, cukinijos, pomidorai, pievagrybiai )
Sviestažuvės su cukinija ir citrina/ mėtų ir laimo marinate
Lašišos filė su pankoliais ir prieskoninėmis žolelėmis
Dūmų skonio menkė kepama folijoje
Tunas su šonine teriaki padaže
Viščiukų kepsneliai marinuoti saldžiaisiais čili pipirais ir česnakais
Vištienos krūtinėlės kepsnelis marinuotas austrių ir imbierų padaže
Viščiukas tabaka su česnakais, čili pipirais marinuotas laimo sultyse
Vištienos krūtinėlės kepsnelis marinuotas su medumi ir imbieru
Medumi ir imbieru marinuotas vištienos šašlykas
Dešrelės su troškintais kopūstais ir skrudintomis bulvytėmis
Avienos liulia kebabas
Marinuotas kiaulienos filė kepsnys su raudonųjų paprikų padažu
Kiaulienos sprandinės šašlykas
Kiaulienos sprandinės kepsnys marinuotas baltame vyne ir medumi
Kiaulienos sprandinės kepsnys su raudonųjų paprikų padažu
Kiaulienos filė su baravykais ir kedrų riešutų padažu.
Marinuoti kiaulienos filė medalionai apsukti skrudinta šonine ( su juodųjų serbentų padažu )
Jautienos filė su vyšnių padažu (arba rabarbarais, abrikosais ir kedrų riešutais)
Ypatingai marinuotas kumpis vyne su troškintais kopūstais juodosiomis slyvomis arba obuoliais
Patiekiama su specialiai keptomis bulvytėmis, paskanintomis čiobreliais bei česnakais, garintais ryžiais, kus kus kruopomis, karštomis ir šviežiomis daržovėmis
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai su šonine
Patiekiami su grietine, varškės padažu